Overzicht functionaliteiten

Volledig digitaal dossier

Met HAMMOCK zijn alle dossier volledig digitaal beschikbaar. Alle e-mails, alle bestanden en alle gewerkte uren digitaal opgeslagen en overal beschikbaar.

Tijdschrijven

Met HAMMOCK kunt u op vier verschillende manieren uw tijd registreren. Zo makkelijk mogelijk zodat u direct uw uren kunt registreren. Hiermee voorkomt u dat vergeten wordt om werkzaamheden door te belasten.

Declareren

Leuker kunnen we het niet maken dus hebben we besloten dat het dan maar zo min mogelijk tijd mag kosten. Binnen 30 seconden stelt u de declaratie op, verstuurt u deze en de declaratie is automatisch opgeslagen in het dossier.

Ook geschikt voor Apple

Met HAMMOCK kunt u werken via een Apple-computer en via een Windows-computer. Het maakt niet uit waar u mee werkt, HAMMOCK werkt altijd. Onze platform onafhankelijke SaaS-oplossing maakt dit mogelijk.

Koppelingen Exact en Twinfield

HAMMOCK heeft koppelingen beschikbaar met Exact en met Twinfield. Uw declaraties koppelen we naar uw boekhoudpakket. Vervolgens halen we de betalingsmutaties op zodat u in HAMMOCK de openstaande posten kunt raadplegen.

Helpdesk

Onze helpdesk is gedurende kantoortijden bereikbaar. U kunt telefonisch met ons contact opnemen of ons een e-mail sturen. We werken niet met ingewikkelde ticketsystemen maar beantwoorden uw vragen direct en lossen problemen zo snel mogelijk op.

Mappenstructuur

De mappenstructuur richt u naar eigen wens in. Het is ook mogelijk om sub-mappen en sub-sub-mappen toe te voegen, te (her)noemen en te verwijderen. U heeft alle vrijheid om uw dossiers zo in te richten als u dat wilt.

E-mails automatisch verwerkt

Alle inkomende en uitgaande e-mails automatisch verwerkt. E-mails worden niet alleen in uw inbox in Outlook automatisch per dossier in een aparte map opgeslagen, maar ook in HAMMOCK. In beide kunt u deze dus bekijken.

App voor mobiel en iPad

Onze app werkt op Android en iOS (Apple) telefoons en pads. Deze app heeft dezelfde mogelijkheden als wanneer u vanaf uw computer werkt. Laptop, iPad of vanaf uw mobiel: U heeft dus altijd toegang tot uw dossiers.

Verschillende modules

HAMMOCK beschikt over verschillende modules gericht op het uitvoeren van uw praktijk. Dit zijn onder andere een letselschademodule, een incassomodule en een personen- en familierechtmodule.

Online tutorials

Na het volgen van onze online tutorials bent u geheel voorbereid voor het gebruik van HAMMOCK. De opleiding bestaat uit een basis training van 30 minuten en een training van 30 minuten waarbij we allerlei tips en tricks behandelen.

Management rapportages

Standaard zijn er verschillende management rapportages beschikbaar (omzet, nieuwe dossiers, declaratieadvies, etc). Heeft u meer nodig dat kunnen we dat voor u ontwikkelen.

Geen zoekfuntie maar vindfunctie

Op zoek naar een e-mail of document? Met HAMMOCK zoekt u eenvoudig naar en binnen e-mails en bestanden. Vanaf nu is het niet meer zoeken maar vinden.

Vreemde valuta's

Met HAMMOCK heeft u de mogelijkheid om in verschillende valuta's uw declaraties op te stellen. Dus u kunt uw cliënten declareren in EUR maar ook USD en in GBP.

Toevoegingen

Eenvoudig vanuit één scherm het financiële overzicht van de toevoeging. Maar u kunt ook direct vanuit dit scherm de Eigen Bijdrage declareren en de eindafrekening opstellen.

Faillissementsmodule

De tarieven worden automatisch berekend op basis van de ervaringsjaren, boedelfactor en de functie. Bij de urenregels koppelt u de juiste categoriën.

Roadmap

© 2023 Dutch Business Software | Website door OVK webdesign