Gebruiksvriendelijke software

U wilt als advocaat prettig werken. Dat is met fijne klanten, prettige collega's en mooie zaken of projecten. Hierbij hoort een softwarepakket waarmee u snel en makkelijk werkt.

Maar wat zorgt ervoor dat u snel en makkelijk werkt?

  • Snelheid
  • Makkelijk en intuïtief in gebruik
  • Overal en altijd beschikbaar
  • Geen updates moeten draaien

Snelheid

Snelheid is één van de meest voelbare eigenschappen van goed werkende software. Wanneer je op een knop drukt, dan verwacht je een ‘onmiddellijke’ reactie. Je wil niet wachten tot de ‘computer klaar is’.

En wist u dat snelle software vaak goed ontwikkelde software is? Slecht ontwikkelde software is namelijk nooit snel.

Makkelijk en intuïtief in gebruik

Gebruiksvriendelijke software is:

  • intuïtief in gebruik
  • eenvoudig en behoeft weinig opleiding voor de gebruikers
  • overzichtelijk, schoon en to the point, dus geen overbodige velden
  • informatief op basis van wat u nodig heeft

Overal en altijd beschikbaar

Software moet het altijd doen, overal en op al uw apparaten.

Als u tijd wil schrijven of een bestand wilt zoeken, dan moet de applicatie beschikbaar zijn. Altijd. Overal.

Geen updates moeten draaien

U start de computer op.... en het is wachten en nog langer wachten want er moeten eerst updates gedraaid worden. Niet echt de droomstart van uw dag. Soms is het mogelijk om de updates uit te stellen maar dat kunt u beter niet te vaak doen want updates zijn er niet voor niets.

De oplossing voor deze ergernis is super simpel: Cloudbased software. Cloudbased software wordt door de leverancier geupdate en hierdoor werkt u altijd met de nieuwste (en veiligste) versie zonder dat u eerst updates moet draaien.

Hoe gaat HAMMOCK om met gebruiksgemak?

HAMMOCK is de meest moderne softwareapplicatie voor advocatenkantoren. Wij maken gebruik van de meest recente technologische ontwikkelingen. Onze applicatie is volledig Cloudbased waardoor de applicatie altijd beschikbaar, super snel en veilig is. En de updates? Die regelen wij voor u.

Onze filosofie is dat elk scherm helder en overzichtelijk moet zijn. Dus geen onnodige knoppen en velden maar wel alles wat u nodig heeft. Bij de ontwikkeling van de schermen en de inrichting van HAMMOCK is uitgegaan van de look & feel van Outlook. Dus werkt u prettig met Outlook dan werkt u prettig met HAMMOCK.

« Naar het overzicht

© 2024 Dutch Business Software | Website door OVK webdesign