Eenvoudige urenregistratie

Ook urenregistratie is met HAMMOCK eenvoudig gemaakt. U hoeft enkel de omschrijving en de tijd in te voeren en met enter op te slaan. Dit kan natuurlijk vanaf uw computer maar ook via de app op uw telefoon.

Als het dossier niet geopend is kan dit eenvoudig gezocht worden op basis van het dossiernummer of de dossiernaam. Drie tekens zijn hierbij al voldoende.

U bepaalt zo zelf op welke manier en op welk moment u uw tijd registreert.

Meerdere stopwatches

Om de tijd die u aan uw dossiers besteedt te meten zijn er meerdere ingebouwde stopwatches. Deze start u bij het begin van uw activiteit. Wordt u ondertussen gebeld door een andere cliënt? Dan start u simpelweg een nieuwe stopwatch. De lopende stopwatch wordt dan automatisch gepauzeerd.

Verschillende categorieën

Er zijn drie categorieën die u aan de bestede tijd kunt toekennen:

Altijd inzicht in uw werkzaamheden

Met het tijdschrijfoverzicht kunt u dagelijks controleren of u alle uren geschreven heeft. Bent u toch iets vergeten? Dit kunt u dit alsnog snel en eenvoudig toevoegen.

Met het ingebouwde filter heeft u inzicht in uw werkzaamheden en omzetten. U kunt deze filteren op personen, dossier, periodes, gedeclareerde uren of nog te declareren uren.

Geïntegreerd met declareren

De ingevoerde uren worden gebruikt voor de declaraties. Uren hoeven dus maar één keer ingevoerd te worden.

Ervaar zelf tijdschrijven met HAMMOCK

Wilt u zelf zien hoe gemakkelijk het is om met HAMMOCK uw tijd te schrijven, te declareren en overzicht te houden? Wij geven u graag een vrijblijvende online demo. Natuurlijk komen we ook graag bij u op bezoek voor een persoonlijke kennismaking. Heeft u interesse of wilt u simpelweg iets meer weten? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon.

Partners

© 2022 Dutch Business Software | Website door OVK webdesign