Werk eenvoudiger en sneller

De efficiënte manier waarop HAMMOCK werkt kan veel tijd besparen op de administratieve handelingen van uw kantoor. Waar dat gerealiseerd wordt en hoeveel tijdwinst u kunt verwachten zullen wij aan de hand van onderstaande voorbeelden inzichtelijk proberen te maken. Voorbeelden uit de ervaring van onze eigen advocaten en de door hen gerealiseerde tijdwinst.

Hoe HAMMOCK u tijd bespaart? Dat gebeurt op twee manieren.

HAMMOCK verricht het werk

Om te beginnen regelt het programma heel veel zelf, werk dat u uit handen wordt genomen. Denk hierbij aan:

Met HAMMOCK werkt efficiënter

Daarnaast zijn de handelingen die nog wel gedaan moeten worden zo efficiënt ingericht dat deze minder tijd vergen dan de overdracht aan uw secretariaat u aan tijd kost. Denk hierbij aan:

Een rode draad in dit alles is dat HAMMOCK heel eenvoudig en snel te leren is en zich als een zelfrijdende auto gedraagt.

Uw voordeel

Hoeveel tijd levert HAMMOCK al bovenstaande u op? De advocaten op ons eigen kantoor ervaren een toename in hun declarabele uren van ruim 3 uur per week. De totale tijd die zij besparen op hun administratieve handelingen is daarmee dus nog hoger. Extra uren die u ook voor klantenwerving, kennismanagement, opleiding of eenvoudigweg privé kunt benutten.

Kunt u de vrijgekomen tijd besteden aan uw cliënten? Dan realiseert u in potentie 140 extra declarabele uren op jaarbasis. Bij het eerder genoemde uurtarief van EUR 200,- een stijging van uw omzet van maar liefst EUR 28.000,-.

Doordat er daarnaast minder overdracht van werkzaamheden plaatsvindt hoeft u bovendien minder te leunen op de collega’s van uw secretariaat. Onze ervaring leert dat ook de door hen aan administratie bestede tijd daalt door het gebruik van HAMMOCK, tot wel 10 à 20%. Tijd die zij aan andere, mogelijk zinvollere werkzaamheden kunnen besteden.

Partners

© 2022 Dutch Business Software | Website door OVK webdesign